zaterdag 10 maart 2012

The Glencairn - het perfecte whisky glas


Champagne, cognac, wijn et cetera hebben allemaal een passend eigen glas.
In de lange en bewogen whiskyhistorie is er nooit één whiskyglas geweest dat de whiskywereld de zijne kon noemen. Maar nu heeft whisky dan eindelijk een standaard whiskyglas, het Glencairn whiskyglas, ontwikkeld samen met de Schotse whiskyindustrie en erkend door- en uitsluitend gebruikt tijdens alle grote whiskyevenementen wereldwijd.

De unieke en stijlvolle vorm van het Glencairn whiskyglas is zodanig gecreëerd om optimaal van single malt whisky en gerijpte blended whisky te genieten.
Door de naar boven toe toelopende vorm blijven alle aroma’s in het Glencairn whiskyglas gevangen en geeft het Glencairn whiskyglas een plezierig mondgevoel. De brede basis van het Glencairn whiskyglas doet de whisky met al zijn kleurfacetten goed uitkomen en de massieve voet van het whiskyglas voelt plezierig zwaar aan in de hand.
Het is hét ideale whiskyglas voor zowel de beginnende als de gevorderde whiskyliefhebber.

De tijd en moeite die in de ontwikkeling van het Glencairn whiskyglas is gestoken is beloond met The Scottish Marketing Award, The National Business Award en meest recent met The Queens Award for Innovation.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten